Мултипликационно събитие за проектът “Развитие на еко-предприемачески компетенции за постигане на зелен и личен растеж” № 2020-1-BG01-KA201-0798957

На 30.07.2023 г. В Битоля, Р.Северна Македония по проект “ Развитие на еко-предприемачески компетенции за постигане на зелен и личностен растеж” № 2020-1-BG01-KA201-0798957 се реализира мултипликационно събитие- Публично представяне на Eco-entrepreneurship: Колективната сила на образователните иноватори.

На събитието се представи ефекта от проекта,демонстрирайки иновативната методика сред училища и млади хора, които бяха част от реализирането на проекта ,сред академичните среди, обучители и младежки работници от НПО сектора с оглед интердисциплинарния характер на иновацията и нейната широка приложимост.Млади хора с интерес по темата ще могат да използват също за обучителните материали - модулите&обучителните (видео)материали от платформата.

Целта на събитието беше да се популяризира на местно ниво резултатите от проекта и интелектуалните продукти с активно участие на медии.

В мултипликационно събитие поканихме млади хора и личности  от предприемаческата екосистема, общественици и форматори на мнение, с много последователи в социалните мрежи, както и личности, които в свои последващи участия в публичното пространство ще допринесат също за популяризиране на резултатите от проекта.

Младите хора които бяха част от проекта , чрез видео материали и неформален разговор представиха резултатите и научените уроци от проекта които успешно ги имплементираха в тяхната среда.